Förra året 2019 var det premiär för Sportvagnsträffen Rally. Efter att ha genomfört Sportvagnsträffen på Hofsnäs Herrgård tretton gånger var det dags för något nytt. Ny plats nytt koncept men ändå lite av vårt framgångsrika evenemang på Hofsnäs. Det blev lyckat och nu är samma glada gäng på gång igen och jobbar för fullt med att försöka få ihop Sportvagnsträffen Rally 2020.

Sportvagnsträffen Rally är ett ”icke-kommersiellt” evenemang där det inte finns några vinstintressen. Vi finansierar allt med stöd av våra partners och sponsorer. Vi tar tacksamt emot fler som vill vara med och bidra till att utveckla Sportvagnsträffen Rally. 

Vi tar tillvara alla goda synpunkter vi fått och utvecklar träffen 2020 men behåller konceptet i stort. Våra  partners i Ulricehamn med NUAB i spetsen stöttar oss och tillsammans kommer vi att göra allt för att Sportvagnsträffen Rally ska bli en härlig mötesplats för sportvagnsentusiaster, övriga bilentusiaster och ett sevärt evenemang för publiken.

Rally för sportvagnar med start  i Borås och mål i Ulricehamn. Från 12.00 finns det möjlighet att som besökare parkera på utställningsområdet med såväl sportvagn som entusiastbil. Vi räknar med att de första rallybilarna rullar in i mål kl 13.30.