Kör rallyt vinn däck

By | Allmänt | No Comments

Vår partner Bribos lottar ut presentkort på fyra personbilsdäck värde 10 000 kr. Alla som kör och fullföljer rallyt har samma chans att vinna. Anmäl dig nu! Max 200 bilar får starta!

BriBos är en av Nordens största importörer av veterandäck och däck för samlarfordon. BriBos säljer originaldäck av en mängd olika fabrikat till både veteranbilar och motorcyklar. Läs mer här.

 

Ingen för gammal ingen för ny

By | Allmänt | No Comments

Alla sportvagnar och gran turismos är välkomna att köra Sportvagnsträffen rally. Vi vill vara en mötesplats där gammalt möter nytt. En trettiotals MG eller en helt ny BMW, alla är lika välkomna. Detta gäller självklart även för den som inte vill köra rallyt men vill ställa ut sin sportvagn vid målområdet i Ulricehamn. Vi öppnar för uppställning kl 12.00 någon anmälan behövs inte. Här finns även en parkering för entusiastbilar. Vi beräknar att målgång för rallybilar sker ca 13.30. Anmälningar till rallyt droppar in så vill du köra vänta inte med anmälan, max 200 bilar.

 

Välkommen till Sportvagnsträffen rally!

Snart kan du anmäla dig

By | Allmänt | No Comments

Nu kan du snart anmäla dig. Vi finjusterar så att anmälningsformulär, regler och annan info ska bli så tydlig som möjligt. Vi har nu även klart med flera samarbetsparter och inte minst med Ulricehamn City och NUAB som gör att vi kommer att få en trevlig eftermiddag med målgång av rallyt i Ulricehamn.

Starten host vår huvudsponsor Verktygsboden i Borås kommer att bli innehållsrik. Butiken är öppen och flera aktiviteter är på gång. Vill man inte delta i Sportvagnsträffen Rally så kan man besöka starten i sin sportvagn eller entusiastbil. Detsamma gäller målet i Ulricehamn där vi kommer att ha både sportvagnsparkering och uppställnings av övriga entusiastbilar vi vackra sjön Åsunden. Självklart kan man komma i sin vardagsbil också men då inte finns inte parkering i direkt anslutning till start eller målområde. 

Mer info kommer inom kort

 

Sportvagnsträffen Rally 31 augusti

By | Allmänt | No Comments

I år blir det ingen träff på Hofsnäs i år blir det Sportvagnsträffen Rally. Vi jobbar för fullt med planeringen av rallyt som är öppet för alla sportvagnar och Gran Turismos. Samma kriterier som vi haft under alla år. Gammal eller ny, alla är välkomna men vi begränsar oss till 200 bilar.

Starten hos Verktygsboden i Brämhult (Borås) där det blir fullt av aktiviter. Livemusik, presentation av alla bilar och självklart fina erbjudanden i butiken. Bilarna ger sig sedan ut på härliga slingrande småvägar till målet i Ulricehamn. Mer info om hela evenemanget kommer löpande.

Reservera den 31 augusti för Sportvagnsträffen Rally.