Efter att ha genomfört Sportvagnsträffen på Hofsnäs Herrgård tretton gånger är det nu dags för något nytt. Ny plats nytt koncept men ändå lite av vårt framgångsrika evenemang på Hofsnäs tar vi med. Vi är i stort sett samma glada gäng som står bakom Sportvagnsträffen Rally som genomfört träffen tidigare.

Sportvagnsträffen Rally är ett ”icke-kommersiellt” evenemang där det inte finns några vinstintressen. Vi finansierar allt med stöd av våra partners och sponsorer. Vi tar tacksamt emot fler som vill vara med och bidra till att utveckla Sportvagnsträffen Rally. 

Verktygsboden är vår huvudsponsor och det flesta av våra gamla partners finns med vilket borgar för kontinuitet och trygghet. Vi är mycket glada att vi kan genomföra vårt nya evenemang i Ulricehamn där vi känner oss mycket välkomna och där vi har stor potential att utvecklas i och med en fantastisk grönyta vid sjön Åsunden. Våra nya partners i Ulricehamn med NUAB i spetsen stöttar oss och tillsammans kommer vi att göra allt för att Sportvagnsträffen Rally ska bli en härlig mötesplats för sportvagnsentusiaster, övriga bilentusiaster och ett sevärt evenemang för publiken.

Förutom att vi arrangerar ett rally med start hos Verktygsboden i Borås och mål i Ulricehamn kommer det att både vid starten i Borås och inte minst vid målet i Ulricehamn att bli många trevliga aktiviteter. Från 12.00 finns det möjlighet att som besökare parkera på utställningsområdet med såväl sportvagn som entusiastbil. Vi räknar med att de första rallybilars rullar in i mål kl 13.30.