Samarbetspartner

Utan våra fantastiska samarbetspartners skulle vi inte kunna genomföra Sportvagnsträffen. Ta gärna tiden att kolla in deras webbsidor. Missa inte heller prisutdelningen, där våra samarbetspartner delar ut priser.

Stort tack till

Verktygsboden En av Sveriges största aktörer på verktyg och maskiner. Ser till att Sportvagnsträffen också har Sveriges största prisbord.

 

Billia Group är i år vår sponsor. I sin nya anläggning i Borås kan man se både BMW och Coopers alla modeller. Fullservice kan självklart få i nya ändamålsenliga lokaler

Nostalgia Biltidningen som känns som är en självklar samarbetspartner i det här sammanhanget. Rösta på din favorit och du har chansen att vinna en prenumeration.

Boras_tidning Sjuhärads främsta morgontidning hjälper Sportvagnsträffen att synas i Boråstrakten.

Hofsnas_herrgard Hofsnäs mat-stolthet med restaurang, kafé och bistro. Lyckas med bravur varje år att se till att såväl besökare och volontärer inte går hungriga.

BriBoslogga

BriBos är en av Nordens största importörer av däck för samlarfordon. Vi säljer originaldäck av en mängd olika fabrikat till både veteranbilar, sportbilar och motorcyklar

Tra_logga_plattSportvagnsträffen är ett av Tranemo Kommuns största publika arrangemang och med deras stöd hjälps vi åt att sätta Hofsnäs på kartan.

Hagmans Produktlösningar inom bilvård. Hagmans ger bort produkter till de 150 första bilar som anländer. Tävla även om Hagmans putspris!