Publikens val

En glad Roy Palm från Stenslanda med Bugatti typ 51 från 1932 fick flest röster av publiken och på väg att hämta diplom och pris från Verktygsboden. Janne Tromark glad presentatör. 

Hagmans Putspris

Hagmans utsåg i år som pristagare till Hagmans Putspris Thomas Lundqvist Skellefteå, till vänster i bild, med Ferrari F40. Diplom och en rejäl kasse med produkter från Sportvagnsträffens partner Hagmans.

Årets entusisastbil

En jury utser årligen Årets Entusiastbil och efter ett hårt juryarbetet blev det en VW 1957 i rallyutförande som fick diplom och en komplett polerkit i väska från Pratss och Verktygsboden. Lars Edwardsson från Verktygsboden, Janne Tromark och en nöjd ägare  Kaj Rasmusson från Mölndal

Årets Profil

Svenska Sportvagnsakademin utsåg i år Leif Gustafsson från Åmål till årets profil 2107. Motiveringen löd: Med stort engagemang har årets profil varit en aktiv i uppbyggandet av både en nationell märkesklubb och en lokal sportvagsnklubb. Han är en entusiast som ser till att skapa möjligheter för likasinnade att mötas ge tillfällen att köra sina bilar. En förebild och främjare av Svensk sportvagnskultur. Janne Tromark delar ut  diplom och presentkort från Mekonomen.

Årets Sportvagnsklubb 2017

40-års jubilerande Växjö Sportvagnsklubb utsågs av Svenska Sportvagnsakademien till Årets Sportvagsnklubb 2017. Motiveringen löd: Klubben har under 40 år genom ett aktivt arbete såväl lokalt som regionalt gett sportvagnsentusiaster möjlighet att mötas med sportvagnen som gemensamt intresse. Klubben arrangerar träffar av skilda slag user hela året i sann sportvagnsanda och är en förebild som främjare av Svensk Sportvagnskultur. 

Ett presentkort från Mekonomen och diplom till Växjö Sportvagnsklubb.