Här ser du pristagarna 2015. Vem vinner i år?

Publikens val

Bentley 3 l 1927. Ägare Kjell Lind Ulricehamn

En av flera bilar som finns i Kjells garage och alla är i ett fantastiskt skick. Kjell är också en trogen utställare på Sportvagnsträffen och deltar ofta med flera av sina bilar.

Bentley 3l 1927 Sportvagnstraffen

 

Hagmans Putspris

MGA 1961 Sebring replika. Ägare Mattias Nylander.

Matias började renovera och bygga om MG:n 1996 och blev klar dagen innan Sportvagnsträffen, lastade bilen på släp och kom till Hofsnäs och vann pris. Nu ska den till besiktning och sedan ut på racingbanorna. Grattis Mattias!

Putspris 2015

Årets Åttiotalare

Toyota MR2 Mk1 1987. Ägare Kjell Persson Alingsås

Kjell gillar Japanska sportvagnar och denna unika bil Toyota MR2 kom till Sverige från USA 2009 och Kjell har haft den i två år. Förutom lite utbyte av inredning har inte så mycket behövt göras då den var i ett bra skick när den kom i Kjells ägo. Toyota Mr2

Svenska Sportvagnsakademien

Årets Profil 2015

För en aldrig sinande entusiasm, en entusiasm som gjort att man på några få år utvecklat ”Sportbilsdagen i Västervik” från en lokal träff till ett sportvagnsarrangemang av nationell betydelse.  Årets sportvagnsprofil 2015 är två, Torgny Gunnarzon och Magnus Tofvesson.

Årets Sportvagnsklubb 2015

Klubben bildades 1961 och bedriver en bred verksamhet där både sportvagnen och den sociala gemenskapen är viktiga. Med över 400 medlemmar är klubben och det ideella arbete man bedriver viktigt för att främja svensk sportvagnskultur. Svenska Sportvagnsakademien har som Årets sportvagnsklubb 2015 utsett Skaraborgs Sportvagnsklubb.