Tack för din anmälan och välkommen till Sportvagnsträffen 25 augusti 2018

Här är viktig information för dig som har anmält dig och din sportvagn.

 Vi ser verkligen fram emot att få ta emot dig, din bil och alla besökare. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att alla ska få en trivsam och trevlig dag med sportvagnen i centrum.

För vägbeskrivning hänvisar vi till www.sportvagnstraffen.se och vår skyltning. Vi har insläpp till utställningsområdet mellan 8.30 och 10.00. Vi kommer att göra vårt bästa för ett smidigt insläpp med två nedfarter till utställningsområdet.

En viss köbildning går förmodligen inte att undvika. Vid ankomsten får du en ”Goody Bag” med viktig information. Läs denna information. Där finns också två ”kaffekuponger”.  Mellan 8.00 och 10.30 bjuder Hofsnäs Herrgård på kaffe och fralla. Serveringen sker i ett tält på Herrgårdens framsida, motsatt sida i förhållande till utställningen. De hundrafemtio först anlända sportvagnarna får bilvårdsprodukter från Hagmans.

Sportvagnsträffen  är en heldagsträff det vill säga utställningen pågår mellan kl 10.00 och slutar efter prisutdelningen och dragning av lotteri ca kl 15.20. Endast i undantagsfall kan vi släppa ut bilar före 15.30.

Servering av mat och fika finns under hela dagen. www.hofsnas.se Läs noga informationen med programtider som du får när du kommer. Hålltider och programinfo finns här.

Sportvagn?

Vi gillar alla bilar men Sportvagnsträffen är i första hand för sportvagnar och gran turismo vagnar. Sportvagnsträffen förbehåller sig rätten att avgöra vad som är sportvagn. Som riktlinje har vi bland annat bilsportreglementet för sportvagnar och GT-bilar. Du är välkommen med din entusiastbil men dessa ställs upp i precis anslutning till sportvagnsområdet. Även i år utses årets entusiastbil som kommer att få pris.

Verktygsbodens och Bribos utlottning

Var med om utlottning av produkter till ett värde av över 30 000 kr från vår huvudsponsor Verktygsboden och vår partner Bribos som lottar ut ett presentkort på däck med värde 10 000 k. Alla deltagande med sportvagn får en lott per bil. För att delta i utlottningen måste du ha kommit före kl 10.00 och närvara vid dragningen som äger rum ca 15.20-16.00. Vår r. Lott får ej överlåtas. Det totala vinstvärdet är med andra ord över 40 000 kr. 

 

Klubbar 

För märkesklubbar som kommer med många bilar ser vi helst att ett representativt urval parkeras tillsammans och övriga i den ordning man blir anvisad. Vi tror att publiken tycker bättre om en blandad utställning än 20 liknande bilar/modeller på rad och ser därför helst att ni parkerar på anvisad plats. Klubbar som vill stå tillsammans måste om inget annat överenskommits komma samtidigt. Om du absolut måste lämna utställningen innan kl 16.00 så säg till funktionärerna så får du en särskild plats. Årets klubb i fokus är i ännu inte utsedd men får eget utrymme. Våra funktionärer gör sitt bästa för att få en bra uppställning av bilar och vi ber er respektera deras anvisning.

In och utfart

Respektera våra anvisningar när det gäller att köra in mot Hofsnäs. Vi vill undvika möten mellan Torpa Hofsnäs då vägen är mycket smal. All utfart sker mot Länghem och numer är vägen dit belagd.

Vet du med dig om att din bil läcker olja är vi tacksamma om du tar med något att lägga under bilen för att samla upp droppet.

Hotell – Övernattning

Granne till Hofsnäs är Torpa Stenhus som har trevligt boende. Annars rekommenderar vi Limmareds Bed and Breakfast eller Hotell Bogesund i Ulricehamn.

Mer information

Under vecka 33 skickar vi ut ytterligare information via epost

 

Vi hoppas på en trevlig dag tillsammans.

 

Välkommen!