Viktig information om rallyt!

Här är viktig information för dig som har anmält dig och din sportvagn till vårt nya evenemang Sportvagnsträffen Rally. Rallyt är öppet för alla sportvagnar och GT bilar oavsett fabrikat och årsmodell. Sportvagnsträffen förbehåller sig rätten att avgöra vad som är sportvagn. Som riktlinje har vi bland annat bilsportreglementet för sportvagnar och GT-bilar.

Startbekräftelse skickas via epost när startavgift är mottagen.

Starten är förlagd till Verktygsboden i Borås (Brämhult). Adressen är Källbäcksrydsgatan 1, 50742 Borås. Incheckning ska göras och handlingar ska vara uthämtade senast kl 10.00 sekretariatet öppnar 8.00 Första start sker kl 9.00 Start sker inte i startnummer ordning. Före start ska nummerskylt monteras på bilen.

Verktygsboden bjuder på kaffe och fralla och butiken är öppen med flera fina erbjudanden för dig som deltar i rallyt. 

Alla deltagare får en tydlig roadbook och en goodybag med massor fina produkter och värdecheckar. 

Rallyt körs på allmänna vägar som är belagda och banan är ca 16 mil med lunch/fikauppehåll hos Crea Diem Bokcafé i Od och mål i Ulricehamn. Uppställningsplats efter målgång vid vackra sjön där Åsunden där det finns flera aktiviteter och sportvagns- och entusiastbilsparkering för de som inte deltar i rallyt. Lämnas uppställning före prisutdelning är deltagaren utesluten ur tävlingen.

Under rallyt kommer enklare tävlingsmoment/frågor/uppgifter att finnas plus en ”skiljefråga”. Flest antal poäng/rätt vinner. Prisutdelning ca 16.00, pokaler till de tre första. ”Prisbord” med fina priser kommer att finnas. Utlottning av fyra personbilsdäck från Bribos, alla har samma chans att vinna.  

Regler

Mer detaljerade regler finns här

 

Ulricehamn

Vi samarbetar med Turistbyrån i Ulricehamn och Ulricehamn City som denna lördag arrangerar Smaka på Ulricehamn.  Fina erbjudanden i butikerna och inte minst möjligheter till fantastiska smakupplevelser. 

Det finns flera möjligheter till boende för dig som vill stanna över natt. Kontakta gärna turistbyrån 0321 59 59 59

Avanmälan

Avanmälan görs via epost till anmalan@sportvagnstraffen.se Vid avanmälan före 20 augusti återbetalas startavgiften.

 

Slutinstruktion

Under vecka 34 skickar vi ut slutinstruktion via epost.

 

Vi hoppas på en trevlig dag tillsammans.

Välkommen!