Fullt program hela dagen

By 26 augusti, 2015Allmänt

Håll koll på alla våra programpunkter.

Det är minst sagt fullt i vårt program. Janne Tromark kommer att hålla i presentationer  från scenen där vi visar upp både mer vanliga bilar samt några mer unika bilar. Vår ”klubbar i fokus” får tid att presentera sig och några bilar plus att vi har jubilarerna MG A, MG B GT och Jagur XJS.

På vår företagsutställning finns självklart vår huvudsponsor Verktygsboden som både visar och säljer produkter som passar alla mekare. Arnes Gummiverkstad och Bilvårdsspecialisten i Borås är numer ett företag och kommer att visa upp allt från däck, till lackskydd och motoroptimering. Dessutom skänker man priser till bästa entusiastbil och bästa sportvagn från 80-talet.  VP Autoparts är på plats för att visa att man har delar till både klassiska Volvobilar och Mustanger. Biltavlor, bilnostalgi, tidningar och broschyrer kan man också hitta. Automobilia finns vid sekretariatet och säljer bilhandskar, motorhuvor och mycket annat.

Försvaret visar upp några spännande fordon och berättar om sin verksamhet. Berättar gör även Birgitta Fernström men då handlar det om sagor för det yngre. Hon finns vid Bokbussen där Tranemo kommun visar upp vad kommunen har att erbjuda besökare plus att det finns aktiviteter för de yngre under hela dagen.

Flyg blir det också, som väderprognosen ser ut nu så får vi överflygning av både en Saab Safir från 1953 och av ultralätt flyg. Vattendjupet är lågt så ångbåten kommer att utgå från Åsunden, det vill säga på andra sidan av Herrgården. Glasfiberklassiker kommer dock att finnas vid Torpasjön.

Servering finns under hela dagen, i år ett stort cirkustält plus ute på området. Mat och fika under hela dagen.

Jazzparaden får bara inte missas. det är en liten försmak av vad som kommer att hända under kvällen då Bohuslän Big Band hyllar Frank Sinatra 100 år.

Alla hålltider för dagen kan du se härjazzparaden